به گزارش خبرگزاری «حوزه» آیت الله عباس محفوظی، پیش از ظهر امروز در مراسم عمامه گذاری طلاب مدرسه علمیه رسالت قم، دوران طلبگی را بهترین فرصت برای رسیدن به کمال، سعادت و تعلیم و تهذیب دانست و براهمیت این دوران برای خود سازی تأکید کرد.
عضوجامعه مدرسین حوزه علمیه قم اظهار داشت: طلبه وقتی ملبس به لباس روحانیت شد، باید تمام رفتار و حرکات او از گذشته سنجیده و مناسبتر و در شأن سربازی حضرت ولی عصر(ع) باشد.
آیت الله محفوظی افزود: زمانی که طلبه ملبس شد، وظیفه او سنگین تر می شود و باید طوری سخن بگوید و رفتار کند که برای جامعه درس باشد.
عضو جامعه مدرسین گفت: روحانی باید در همه فعالیت ها، روحانی باشد و یکی از مهمترین موارد تأثیر گذاری، سخنی که برای مردم بگوید ابتدا خود عامل باشد، علمای گذشته این گونه تأثیر گذار بودند، کمتر سخن می گفتند، ولی بیشتر عامل بودند و همین امر باعث می شد مردم آنها را دوست داشته باشند.
استاد حوزه با تاکید بر این که نباید به دنبال القاب و افکار دنیوی باشیم اظهار داشت: اگر انسان برای رضای خدا عملی را انجام دهد و قدم بردارد، خدا عزت دنیا و آخرت را به خواهد داد و آنچه ماندنی و ابدی است همین گونه اعمال است.
وی بیان داشت: روحانی اگر زی طلبگی را در خود تجلی نداده باشد، نمی تواند موفق و تأثیر گذار شود.
آیت الله محفوظی با تاکید بر حفظ حرمت لباس روحانیت افزود: سعی کنید احترام این لباس را حفظ کنید و اجازه تخریب این لباس مقدس را به دیگران ندهید، متأسفانه بعضی ها با اعمال و رفتار نسجیده خود اقدام به تخریب لباس روحانیت می کنند.
انتهای پیام :40/313